Đurđevićeva ni nosila prave obleke

Foto: EPA
Foto: EPA
Grehi Nine Đurđević.
Oglej si celoten članek

Kot smo poročali, so miss Universe Slovenije 2013 Nini Đurđević včeraj odvzeli krono in za novo miss razglasili Saro Savnik.

"Dogovor o odstopu je nastal zaradi kršenja določil pogodbe, ki jih je Đurđevićeva imela kot miss Universe Slovenije 2013, in ker ni izvrševala svojih obveznosti in dolžnosti kot miss Universe Slovenje 2013," so kot razlog za menjavo sporočili organizatorji.

V javnosti pa so se pojavile informacije, da misica ni kršila le pogodbe, ampak je zamujala na dogodke, na izboru pa ni hotela obleči dodeljene obleke. Organizatorji miss Universe Slovenije nam informacije o zamujanju niso potrdili, so pa za nas povedali, da Nina res ni nosila obleke Sherri Hill, v kateri bi se morala predstaviti svetu. "Prav tako ni izpolnjevala svojih dolžnosti in obveznosti po svetovnem izboru, ki jih določi organizacijski odbor Miss Universe Slovenije. Med drugim medijem ni hotela dajati izjav," so za Žurnal24 še razložili organizatorji.

Nina je sicer že od izvolitve z izjavami dvigala prah. Kaj vse je rekla, lahko preberete tukaj.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.