Magazin > VIP
20 ogledov

Đurđevićeva ni nosila prave obleke

Nina Đurđević Miss Universe Moskva EPA
Grehi Nine Đurđević.

Kot smo poročali, so miss Universe Slovenije 2013 Nini Đurđević včeraj odvzeli krono in za novo miss razglasili Saro Savnik.

"Dogovor o odstopu je nastal zaradi kršenja določil pogodbe, ki jih je Đurđevićeva imela kot miss Universe Slovenije 2013, in ker ni izvrševala svojih obveznosti in dolžnosti kot miss Universe Slovenje 2013," so kot razlog za menjavo sporočili organizatorji.

V javnosti pa so se pojavile informacije, da misica ni kršila le pogodbe, ampak je zamujala na dogodke, na izboru pa ni hotela obleči dodeljene obleke. Organizatorji miss Universe Slovenije nam informacije o zamujanju niso potrdili, so pa za nas povedali, da Nina res ni nosila obleke Sherri Hill, v kateri bi se morala predstaviti svetu. "Prav tako ni izpolnjevala svojih dolžnosti in obveznosti po svetovnem izboru, ki jih določi organizacijski odbor Miss Universe Slovenije. Med drugim medijem ni hotela dajati izjav," so za Žurnal24 še razložili organizatorji.

Nina je sicer že od izvolitve z izjavami dvigala prah. Kaj vse je rekla, lahko preberete tukaj.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.