Magazin > VIP
99 ogledov

Naši miss Universe odvzeli naslov

Nina Đurđević Miss Universe Moskva EPA
Miss Universe Slovenije 2013 Nini Đurđević so vzeli krono.

Sara Savnik | Avtor: Samo Mervar Samo Mervar
Organizacijski odbor Miss Universe Slovenije je na podlagi dogodkov v zvezi z miss Universe Slovenije 2013 Nino Đurđević odločil, da se naziv miss Universe Slovenije 2013 prenese na prvo spremljevalko Saro Savnik. Đurđevićeva je v dogovoru z lastnikom licence Miss Universe Slovenije Vladimirjem Kraljevićem danes prostovoljno predala naslov, lento in krono in se umika iz javnega življenja. "Dobrovoljno predajam krono Sari Savnik in bom tudi brez naziva dokazala da študiram v Berlinu," slovenski javnosti sporoča zdaj že nekdanja miss Universe Slovenije.

"Dogovor o odstopu je nastal zaradi kršenja določil pogodbe, ki jih je Đurđevićeva imela kot miss Universe Slovenije 2013, in ker ni izvrševala svojih obveznosti in dolžnosti kot miss Universe Slovenje 2013," je razlog za odvzem naslova navedel Kraljević.

Nova miss podedovala nagrado

Savnikova je vse pravice, obveznosti in dolžnosti miss Universe Slovenije prevzela danes. Hkrati je prejela celotno štiriletno šolnino na prestižni fakulteti ZŠEM, vredno 20 tisoč evrov.

"S ponosom sprejemam naziv miss Universe Slovenije 2013 in obljubljam, da bom v celoti izpolnjevala vse svoje obveznosti in dolžnosti kot miss Universe Slovenije 2013, ter se hkrati zahvaljujem Organizacijskemu odboru Miss Universe Slovenije za izkazano zaupanje in podporo in se že veselim našega nadaljnjega sodelovanja in dela, ki me čaka v prihodnosti," pravi Sara, ki je za Žurnal24 povedala, da razume odločitev organizatorjev, da so njeni predhodnici odvzeli naslov, od katerega si sedaj poleg nastopov v javnosti obeta veliko dela na modnem in humanitarnem področju. "Trenutno so občutki še mešani. Vesela sem in v čast mi je, da je naziv predan meni, a žal je svetovni izbor že za nami," še dodaja lepa oblikovalka nakita in oblačil.

Dvigala prah

Okoli Nine Đurđević se je ves čas dvigal prah. Najprej je novinarje presenetila z izjavo o diskriminaciji homoseksualcev v Rusiji, nato pa so se pojavili zapleti glede njenega študija. Na mariborski medicinski fakulteti namreč ni bilo dokazila o njenem vpisu, nato pa je Nina razložila, da medicino študira v Nemčiji. Na svetovnem izboru v Moskvi pa je uradni napovedovalec ob njenem izhodu na oder povedal, da je dve leti igrala violino v dunajskem simfoničnem orkestru, o čemer je pisal Pozareport.si. Nanjo smo glede tega naslovili vprašanje, odgovora pa nismo prejeli.

Komentarjev 1
  • zic 18:53 18.november 2013.

    danes pa lahko v tej Zloveniji glih vsak qrac, ki ima 5 minut časa, nekoga obsoja pa, če je na koncu kaj res ali pa ne. In ravno to nas bo pokopalo. In zlovenci živijo od trača in to jim ...prikaži več je duševna hrana, ki jo vsiljuje pokvarjen medij, pa naj bo to cajtng ali tv!!!