Đurologija v Cankarjevem domu s posebnimi gosti

Foto: Foto Agencija Ekskluzivno
Foto: Foto Agencija Ekskluzivno
V Slovenijo prihaja zelo priljubljena predstava Đurologija, ki si jo je po svetu ogledalo že 70 tisoč ljudi.
Oglej si celoten članek

Branko Đurić – Đuro bo končno razveselil tudi slovenske oboževalce in v Cankarjevem domu predstavil Đurologija. Sam ji pravi (anti)stan up šov, ki je pravzaprav izbor njegovih razmišljanj, v katerem svojstveno predstavlja, kaj ga v življenju zabava in kaj moti.

"Predstava je zbirka nekaj mojih izkušenj, opažanj iz vsakdana. Nekaj teh, ki me nervirajo, nekaj teh ki so absurdne, a smešne. Opažam, da kjerkoli igram to predstavo (od Sydneya do L.A.) ljudje reagirajo enako, opažajo iste stvari okrog sebe. Prepoznavajo svoje osebne življenjske situacije v Đurologiji. Pravzaprav se smejijo sami sebi," pravi Đuro in doda, da bo v Gallusovi dvorani kar nekaj gostov presenečenja. Za enkrat je razkril le, da bosta nastopila Petar Grašo in Tonči Huljić. Imena ostalih gostov pa ostajajo skrivnost: "Če vam povem kdo se bo še pojavil na odru, potem to ne bo presenečenje. Zaupam vam lahko samo to da bo to presenečenje tudi za tiste, ki bodo nastopili z mano. Nekaj jih je, ki bodo sedeli v občinstvu pa sploh ne vedo, da jih bom povabil na oder."

Predstava, ki bo 8.oktobra ob 20.30 uri v Gallusovi dvorani, bo v Đurovi materinščini.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.