Magazin > Film & Glasba & TV
97 ogledov

Đurologija v Cankarjevem domu s posebnimi gosti

Branko Đurić Đuro, Đurologija Foto Agencija Ekskluzivno
V Slovenijo prihaja zelo priljubljena predstava Đurologija, ki si jo je po svetu ogledalo že 70 tisoč ljudi.

Branko Đurić – Đuro bo končno razveselil tudi slovenske oboževalce in v Cankarjevem domu predstavil Đurologija. Sam ji pravi (anti)stan up šov, ki je pravzaprav izbor njegovih razmišljanj, v katerem svojstveno predstavlja, kaj ga v življenju zabava in kaj moti.

"Predstava je zbirka nekaj mojih izkušenj, opažanj iz vsakdana. Nekaj teh, ki me nervirajo, nekaj teh ki so absurdne, a smešne. Opažam, da kjerkoli igram to predstavo (od Sydneya do L.A.) ljudje reagirajo enako, opažajo iste stvari okrog sebe. Prepoznavajo svoje osebne življenjske situacije v Đurologiji. Pravzaprav se smejijo sami sebi," pravi Đuro in doda, da bo v Gallusovi dvorani kar nekaj gostov presenečenja. Za enkrat je razkril le, da bosta nastopila Petar Grašo in Tonči Huljić. Imena ostalih gostov pa ostajajo skrivnost: "Če vam povem kdo se bo še pojavil na odru, potem to ne bo presenečenje. Zaupam vam lahko samo to da bo to presenečenje tudi za tiste, ki bodo nastopili z mano. Nekaj jih je, ki bodo sedeli v občinstvu pa sploh ne vedo, da jih bom povabil na oder."

Predstava, ki bo 8.oktobra ob 20.30 uri v Gallusovi dvorani, bo v Đurovi materinščini.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.