Urša Škofic: Tega mi nočejo povedati v obraz

Foto: Voyo
Foto: Voyo
Pravi, da jo na kavo ne vabijo le fantje, ampak tudi dekleta.
Oglej si celoten članek

"Odkar sem bila v šovu, se mi je svet zagotovo spremenil, a jaz ostajam ista. Drugače je to, da me ljudje na ulici prepoznajo in ustavljajo, nekateri se celo želijo slikati z menoj, kar mi je čudno (smeh), saj tega resnično nisem vajena," pove Urška Škofic, ki smo jo spremljali v prvi sezoni šova Ljubezen po domače, kjer se je borila za srce Mateja Ruparja. Ta doda, da je za enkrat imela le pozitivne izkušnje: "Mislim, da mi ljudje, ki imajo o meni negativno mnenje tega nočejo povedati v obraz …"

Doda, da je njen osebni Facebook profil pregorel vsak petek, ko je bila na na sporedu oddaja: "Na začetku je bilo res grozno. Skoraj mi je pregorel. Dodajalo me je veliko ljudi, a jih nisem sprejemala, to mi preprosto ni v interesu." Ne samo, da ji pišejo oboževalci, večinoma moškega spola, pišejo ji tudi dekleta: "Tudi punce bi me rade spoznale, me vabijo na kave in podobno." Pravi, da sicer poslovnih ponudb še ni bilo, da pa pušča odprte možnosti: "Bomo videli."

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.