Urška Bačovnik Janša se je odločila za napredek v karieri

Foto: Anže Petkovšek
Foto: Anže Petkovšek
Zdaj, ko so otroci zrasli, se posveča karieri.
Oglej si celoten članek

Urška Bačovnik Janša, žena Janeza Janše, se je odločila, da postavi nov mejnik v svoji zdravniški karieri. Dolga leta je kot zdravnica družinske medicine delala v zdravstvenem domu v Celju, zdaj, ko sta otroka že malo zrasla, Črtomir in Jakob sta namreč stara že 7 in 5 let, pa se je odločila, da se intenzivneje posveti karieri.

Slovenija Janša mu sporoča, da lahko odide

Po poročanju revije Suzy Urška v Kliničnem centru Ljubljana opravlja specializacijo iz interne medicine. Glede na to, da je to korak v zdravniški karieri, ki zahteva precej predanosti in časa, se je zato odločila šele okoli štiridesetega leta, ko sta njena malčka že malce večja in mamice več ne potrebujeta tako močno kot še pred kratkim. 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 18

  • 17:53 30. November 2018.

    Zdravnica gor ali dol. Še vedno se vsako noč vleže k hujskaču, lažnjivcu, ponarejevalcu, komunajzerju in največjemu zajedalcu, ki je …

  • 14:22 18. November 2018.

    Bravo privoščim iz srca

  • 12:30 18. November 2018.

    Ja lepo!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.