Urška Čepin o svojem ljubezenskem življenju

Foto: Instagram
Foto: Instagram
O svojem ljubezenskem življenju je vrsto let molčala.
Oglej si celoten članek

Nekdanja televizijska voditeljica in pevka Urška Čepin se vrača na glasbene odre, a tokrat je prodrla v Srbijo, kjer jo je pod okrilje vzel I DJ. Tuji trg pa bo napadla skupaj z glasbenim kolegom Steffaniom. Urška je nove priložnosti zelo vesela, saj je za njo težko leto, polno osebnih preizkušenj.

"To leto je bilo zame na osebnem področju stresno, tako v življenju pač pride, prelomnice, a se je končno vse uredilo. Trenutno sem srečno samska, mogoče bom koga spoznala v Srbiji (ha ha). Zagotovo si nekoč ob sebi želim moškega in še enega otroka. Tudi prerokovali so mi, da se bom poročila dvakrat," je razkrila. Urška se je prvič namreč poročila z Alešem Čepinom, s katerim imata že najstniškega sina, o katerem govori le o presežkih. "Zelo je priden, tako v nogometu kot v šoli, res je zlat otrok. Pred kratkim je bil tudi on v Srbiji na nogometnem turnirju.  Želim pa si še punčko, da ji bom pletla kitke in jo urejala (ha ha)," je še zaupala Čepinova. 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 3

  • 19:52 8. December 2019.

    fafonka

  • 12:46 8. December 2019.

    Sam,ti si bulan.

  • 08:19 8. December 2019.

    Kaj ste nam spet začeli pod nos metati to odsluženo... saj ona je izjavila,da tako ali tako odhaja na trge …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.