Urška dobro izkorišča svoj škandal

Foto: Facebook Urška Čepin
Namesto, da bi se razburjala in skrivala pred javnostjo, Urška Čepin svoj škandal z erotičnimi masažami s srečnim koncem raje dobro izkorišča.
Oglej si celoten članek

Po novički, da Urška nudi erotične masaže s srečnim koncem, je njena popularnost zrastla v nebo. Videoposnetek masaže je na številnih pirantskih straneh za nalaganje filmov postal najpopularnejši, zdaj pa se je Urška odločila, da bo škandal tudi sama vnovčila.

Blondinka že vse od odmevne novice pridno dela in nastopa na različnih koncih Slovenije, med nastopi pa se menda sem in tja pošali tudi na račun erotičnih masaž. Danes za svoje oboževalce pripravlja še en podoben nastop, kjer bo delila tudi masaže. "Prvič prihaja k nam posebna gostja, seksi pevka in maserka, Urška Čepin! Zaupala nam je, da pripravlja zelo vroč šov. /.../ Podelili bomo tudi nekaj nagrad, oziroma masaž," se glasi vabilo na dogodek, ki se bo odvijal danes zvečer.

Ni kaj, naša Urška se je dobro znašla. Upamo le, da bo s tovrstnimi nastopi zaslužila bolje kot z masažami s srečnim koncem.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 9

  • 21:42 7. Maj 2012.

    ampak resno no. kaj je pravzaprav ona? ena navadna slovenka, ki je pač imela srečo in se je poročila z …

  • 10:09 6. Maj 2012.

    Izkorišča? To je samo maska.Da je šla na nastop, se je dobro nakokirala, ker je že prava odvisnica od drog.Samo …

  • 15:01 5. Maj 2012.

    Ni hodo v šolo!!!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.