Magazin > VIP
98 ogledov

Urška dobro izkorišča svoj škandal

Playboyeva zabava Urška Čepin Žurnal24 main
Namesto, da bi se razburjala in skrivala pred javnostjo, Urška Čepin svoj škandal z erotičnimi masažami s srečnim koncem raje dobro izkorišča.

Po novički, da Urška nudi erotične masaže s srečnim koncem, je njena popularnost zrastla v nebo. Videoposnetek masaže je na številnih pirantskih straneh za nalaganje filmov postal najpopularnejši, zdaj pa se je Urška odločila, da bo škandal tudi sama vnovčila.

Blondinka že vse od odmevne novice pridno dela in nastopa na različnih koncih Slovenije, med nastopi pa se menda sem in tja pošali tudi na račun erotičnih masaž. Danes za svoje oboževalce pripravlja še en podoben nastop, kjer bo delila tudi masaže. "Prvič prihaja k nam posebna gostja, seksi pevka in maserka, Urška Čepin! Zaupala nam je, da pripravlja zelo vroč šov. /.../ Podelili bomo tudi nekaj nagrad, oziroma masaž," se glasi vabilo na dogodek, ki se bo odvijal danes zvečer.

Ni kaj, naša Urška se je dobro znašla. Upamo le, da bo s tovrstnimi nastopi zaslužila bolje kot z masažami s srečnim koncem.

Komentarjev 9
  • raviotar 21:42 07.maj 2012.

    ampak resno no. kaj je pravzaprav ona? ena navadna slovenka, ki je pač imela srečo in se je poročila z bogatim dedcem. In to je to. Če ne bi bilo čepina in unga tv-ja - je nihče v sloveniji sploh ...prikaži več ne bi poznal. In bi že bil čas, da bi jo vrnili nazaj med pozabljene. zzzzzzzz

  • anicaanica 10:09 06.maj 2012.

    Izkorišča? To je samo maska.Da je šla na nastop, se je dobro nakokirala, ker je že prava odvisnica od drog.Samo CSD naj odreši otroka od te kuč*ke, pa ga naj lepo dodeli očetu in bo za otroka najboljše.Drgač pa Urša ...prikaži več boljše bi bilo, da greš v šolo in dokončaš srednjo, da boš malo bolj razgledana. Cela Slovenija te je imela za ok, ko si v Big brotherju tako igrala, ampak takrat ni bilo nobene moške žrtve zate, potem pa si pravi obraz pokazala na Dvoru, sedaj pa še s posnetkom tako, da to si ti in ni pretvarjanja več.K sebi se spravi in poišči strokovno pomoč!

  • Avatar roksa
    roksa 15:01 05.maj 2012.

    Ni hodo v šolo!!!