Urška in Janez bosta zibala

Foto: Žurnal24 Janez Janša Urška Bačovnik
Članek je prvoaprilska šala: Predsednik SDS in nekdanji premier Janša naj bi že tretjič postal očka. Iz zanesljivih virov smo namreč izvedeli, da je njegova soproga Bačovnik noseča.
Oglej si celoten članek

Janez Janša in njegova žena Urška Bačovnik naj bi jeseni povila svojega prvega otroka. Kot trdi naš vir, Urška med delovnim časom svoje delovne ordinacije skoraj nikoli ne zapusti, celo hrano ji nosijo v pisarno v Zdravstvenem domu Celje, kjer je zaposlena.

 

Za 31-letno Urško, ki naj bi svojo nosečnost razkrivala tudi z nošenjem širokih oblačil, bo to prvi otrok, za Janšo pa že tretji. Iz prejšnje zveze ima namreč dva otroka, Žana in Niko.

 

Janez in Urška, ki sta v zakonsko zvezo stopila lanskega julija, naj bi novega družinskega člana že nestrpno pričakovala. Na Mesarski ulici, kjer sta si kmalu po poroki uredila ljubezensko gnezdece, naj bi bilo za naraščaj že vse pripravljeno.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.