Magazin > VIP
29 ogledov

Urška in Janez bosta zibala

Janez Janša Urška Bačovnik Žurnal24 main
Članek je prvoaprilska šala: Predsednik SDS in nekdanji premier Janša naj bi že tretjič postal očka. Iz zanesljivih virov smo namreč izvedeli, da je njegova soproga Bačovnik noseča.

Janez Janša in njegova žena Urška Bačovnik naj bi jeseni povila svojega prvega otroka. Kot trdi naš vir, Urška med delovnim časom svoje delovne ordinacije skoraj nikoli ne zapusti, celo hrano ji nosijo v pisarno v Zdravstvenem domu Celje, kjer je zaposlena.

 

Za 31-letno Urško, ki naj bi svojo nosečnost razkrivala tudi z nošenjem širokih oblačil, bo to prvi otrok, za Janšo pa že tretji. Iz prejšnje zveze ima namreč dva otroka, Žana in Niko.

 

Janez in Urška, ki sta v zakonsko zvezo stopila lanskega julija, naj bi novega družinskega člana že nestrpno pričakovala. Na Mesarski ulici, kjer sta si kmalu po poroki uredila ljubezensko gnezdece, naj bi bilo za naraščaj že vse pripravljeno.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.