Urška Pirš postala mamica

Foto: Žurnal24 Urška pravi, da je bilo slovo od Pop-Ina ena boljših odločitev v njenem življenj
Nekdanja televizijska voditeljica Urška Pirš je v nedeljo zjutraj povila svojega prvega sinčka. Novemu članu družine je nadela ime Aron.
Oglej si celoten članek

Priljubljena televizijska voditeljica je v nedeljo prvič postala mamica. Skupaj z izbrancem Robijem sta v zgodnjih jutranjih urah pozdravila sinčka, ki sta ga poimenovala Aron.

 

Novopečeno mamico smo poklicali tudi iz našega uredništva, a ker je Urška z novorojencem še vedno v porodnišnici, nam žal ni mogla zaupati česa več. Nam je pa uspelo izvedeti, da je porod potekal brez zapletov, Urška pa se počuti odlično.

 

Težko pričakovani Aron

Urška in Robi, ki sta skupaj že sedem let, sta za spol otroka izvedela že januarja, naraščaj pa je bil po njunih besedah načrtovan.

 

Urška pravi, da je med nosečnostjo zelo uživala, zdaj pa že komaj čaka na materinstvo. Ker se ne namerava vrniti pred televizijske ekrane, se bo povsem posvetila malemu Aronu in študiju, ki ga želi čim prej končati.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.