Magazin > VIP
38 ogledov

Urška Pirš postala mamica

Urška pravi, da je bilo slovo od Pop-Ina ena boljših odločitev v njenem življenj Žurnal24 main
Nekdanja televizijska voditeljica Urška Pirš je v nedeljo zjutraj povila svojega prvega sinčka. Novemu članu družine je nadela ime Aron.

Priljubljena televizijska voditeljica je v nedeljo prvič postala mamica. Skupaj z izbrancem Robijem sta v zgodnjih jutranjih urah pozdravila sinčka, ki sta ga poimenovala Aron.

 

Novopečeno mamico smo poklicali tudi iz našega uredništva, a ker je Urška z novorojencem še vedno v porodnišnici, nam žal ni mogla zaupati česa več. Nam je pa uspelo izvedeti, da je porod potekal brez zapletov, Urška pa se počuti odlično.

 

Težko pričakovani Aron

Urška in Robi, ki sta skupaj že sedem let, sta za spol otroka izvedela že januarja, naraščaj pa je bil po njunih besedah načrtovan.

 

Urška pravi, da je med nosečnostjo zelo uživala, zdaj pa že komaj čaka na materinstvo. Ker se ne namerava vrniti pred televizijske ekrane, se bo povsem posvetila malemu Aronu in študiju, ki ga želi čim prej končati.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.