Urška postala voditeljica vremena

Foto: Žurnal24 Urška Čepin, vreme, napoved, Info TV

Your browser doesn’t support HTML5 video

"Nisem Trontelj ne Pečenko, moje ime je Urška Čepin in sem vaš novi vremenko," je stavek, s katerim je Urška Čepin pozdravila gledalce Info TV-ja.
Oglej si celoten članek

Od 14. aprila dalje na Info TV vreme od ponedeljka do petka vodi Urška Čepin. "Oglasila se je pri nas in izrazila željo za sodelovanje. In to je bila prva ideja, za katero se mi je zdelo, da bi lahko bila uspešna," nam je razložil večinski lastnik in direktor televizije Vladimir Vodušek, ki pa za zdaj še ne ve, ali je gledanost vremena zaradi prsate Urške že kaj narasla. "Na rezultate gledanosti še čakamo," je povedal Vodušek in dodal, da so z Urškinim delom zelo zadovoljni. "Odzivi so bili različni. A kolegi, ki delajo z njo, pravijo, da je pravo nasprotje drugih voditeljic začetnic. Je prava profesionalka, saj se je pred kamero takoj znašla."

Na naše vprašanje glede njenega honorarja Vodušek odgovarja: "Honorar je povprečen, glede na to, da nismo bogata televizija. O številkah ne bi govoril. Ni zahtevala veliko. Razume, da smo v tem trenutku bolj omejeni."

Sicer pa se po besedah direktorja jeseni na Info TV pripravljajo spremembe. "Počasi bomo postali resna televizija, ustvarjali bomo resne novice. Programsko sceno bomo prilagodili željam širšega kroga gledalcev," napoveduje. Kot kaže, stavijo tudi na Urškine čare in talente.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 17:59 10. September 2011.

    dobro da ne gledam vreme na info tv. nimam nič proti njej a zakaj se mora plastika pojavljati vsepovsod ko …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.