Magazin > VIP
27 ogledov

Urška postala voditeljica vremena

Urška Čepin, vreme, napoved, Info TV
1/2
Žurnal24 main
"Nisem Trontelj ne Pečenko, moje ime je Urška Čepin in sem vaš novi vremenko," je stavek, s katerim je Urška Čepin pozdravila gledalce Info TV-ja.

Od 14. aprila dalje na Info TV vreme od ponedeljka do petka vodi Urška Čepin. "Oglasila se je pri nas in izrazila željo za sodelovanje. In to je bila prva ideja, za katero se mi je zdelo, da bi lahko bila uspešna," nam je razložil večinski lastnik in direktor televizije Vladimir Vodušek, ki pa za zdaj še ne ve, ali je gledanost vremena zaradi prsate Urške že kaj narasla. "Na rezultate gledanosti še čakamo," je povedal Vodušek in dodal, da so z Urškinim delom zelo zadovoljni. "Odzivi so bili različni. A kolegi, ki delajo z njo, pravijo, da je pravo nasprotje drugih voditeljic začetnic. Je prava profesionalka, saj se je pred kamero takoj znašla."

Na naše vprašanje glede njenega honorarja Vodušek odgovarja: "Honorar je povprečen, glede na to, da nismo bogata televizija. O številkah ne bi govoril. Ni zahtevala veliko. Razume, da smo v tem trenutku bolj omejeni."

Sicer pa se po besedah direktorja jeseni na Info TV pripravljajo spremembe. "Počasi bomo postali resna televizija, ustvarjali bomo resne novice. Programsko sceno bomo prilagodili željam širšega kroga gledalcev," napoveduje. Kot kaže, stavijo tudi na Urškine čare in talente.

Komentarjev 1
  • wester62 17:59 10.september 2011.

    dobro da ne gledam vreme na info tv. nimam nič proti njej a zakaj se mora plastika pojavljati vsepovsod ko imamo narevna bogastva v izobilju. sama sebe je pokvarila ,pa je bila prav luštna.