Usodni da za Megan Fox?

Foto: Žurnal24 Megan Fox Brian Austin Green
Seksi igralka Megan Fox naj bi prav kmalu skočila v zakonski jarem s svojim fantom Brianom Austinom Greenom, s katerim sta se nedavno preselila v skupni dom.
Oglej si celoten članek

Razmerje med Megan Fox in Brianom Austinom Greenom je kar nekaj časa doživljalo vzpone in padce, a kot kaže sta zaljubljenca končno našla skupni jezik.

 

24-letna igralka je pred kratkim v Los Angelesu kupila razkošno vilo, kamor se je že vselil njen nekdanji zaročenec Brian. Njuni prijatelji trdijo, da je le še vprašanje časa, kdaj bosta obnovila zaroko, saj sta po njihovih besedah zaljubljena do ušes.

 

Ljubezen na prvi pogled

Zvezdnika sta se spoznala leta 2004, na snemanju serije Hope and Faith, v kateri je Megan igrala glavno vlogo, Brian pa se je pojavil kot gost.

 

"Sprva sploh nisem vedela, kdo je. Ko sva gledala posneto gradivo, se je nenadoma dotaknil moje noge in začutila sem elektriko, ki je šla skozi moje telo. Bilo je čarobno," je njuno srečanje opisala igralka in dodala, da je ob njem srečna kot še nikoli.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.