Magazin > VIP
21 ogledov

Usodni da za Megan Fox?

Megan Fox Brian Austin Green Žurnal24 main
Seksi igralka Megan Fox naj bi prav kmalu skočila v zakonski jarem s svojim fantom Brianom Austinom Greenom, s katerim sta se nedavno preselila v skupni dom.

Razmerje med Megan Fox in Brianom Austinom Greenom je kar nekaj časa doživljalo vzpone in padce, a kot kaže sta zaljubljenca končno našla skupni jezik.

 

24-letna igralka je pred kratkim v Los Angelesu kupila razkošno vilo, kamor se je že vselil njen nekdanji zaročenec Brian. Njuni prijatelji trdijo, da je le še vprašanje časa, kdaj bosta obnovila zaroko, saj sta po njihovih besedah zaljubljena do ušes.

 

Ljubezen na prvi pogled

Zvezdnika sta se spoznala leta 2004, na snemanju serije Hope and Faith, v kateri je Megan igrala glavno vlogo, Brian pa se je pojavil kot gost.

 

"Sprva sploh nisem vedela, kdo je. Ko sva gledala posneto gradivo, se je nenadoma dotaknil moje noge in začutila sem elektriko, ki je šla skozi moje telo. Bilo je čarobno," je njuno srečanje opisala igralka in dodala, da je ob njem srečna kot še nikoli.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.