Uspehi našega oblikovalca: Po Lady Gaga še Christian Louboutin

Foto: Osebni arhiv
Foto: Osebni arhiv
Peter Movrin je že precej znano ime tudi v svetovnem modnem merilu, saj uspehe niza tako med zvezdniškimi imeni kot tudi svetovno znanimi oblikovalci.
Oglej si celoten članek

Peter Movrin je največji preboj na svetovno modno sceno zagotovo naredil s tem, ko se je v njegove ekstravagantne kreacije odela Lady Gaga, a oblikovalec ne spi na lovorikah, kar dokazuje tudi dejstvo, da ga je pred kratkim k sodelovanju povabil francoski prestižni modni gigant Christian Louboutin. "To se mi zdi tako velika čast, da so me poklicali k sodelovanju za to omejeno kolekcijo. Naslov je Run, Lubi, run in prijatelji me hecajo, da je inspired by (navdihnil op. a) Rožnik. Ekipa je bila super," skromno pove Movrin, ki se kot zunanji sodelavec trenutno ukvarja že z dvema novima projektoma.

Magazin Lady Gaga, ni bilo prostora za spodnje hlačke?

A tudi z zvezdniškimi imeni še ni končal, po Lady Gaga, s katero še vedno sodeluje, je oblekel tudi Björk, Zaho Hadid, Anjo Rubik, M.i.o. in druge. In čeprav s svojimi kreacijami navdušuje, se tudi sam pusti navdušiti.  Stvari, dela in ljudje, ki ga ne pustijo hladnega so The Clock Christiana Marclaya, knjiga Rudi Gernreich, oblikovalki Natasa Cagalj in Paula Canovas del Vas, razstava v Moderni galeriji "Čas brez nedolžnosti. Novejše slikarstvo v Sloveniji" in en super čaj, pravi. 

Super Bowl Lady Gaga pred milijoni gledalcev

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.