Tragedija med snemanjem serije Živi mrtveci

Foto: Profimedia
Snemanje osme sezone serije Živi mrtveci so ustavili.
Oglej si celoten članek

Na prizorišču snemanja serije Živi mrtveci se je zgodila tragedija. Med vajami za prizor enega od pretepov v seriji je v globino omahnil kaskader John Bernecker. Prizor naj bi se končal z rutinskim padcem, a je Bernecker izgubil ravnotežje in nenadzorovano padel več kot šest metrov globoko na betonska tla. Pri tem je utrpel hude poškodbe glave.  

Televizijska družba AMC je v izjavi sporočila, da so Berneckerja nemudoma prepeljali v bolnišnico v Atlanto in začasno ustavili snemanje serije. 

Kasneje so za Entertainment Weekly potrdili, da je kljub takojšnji pomoči kaskader umrl. Ob prihodu v bolnišnico so ga priklopili na aparate, vendar pa so bile poškodbe prehude. 

Ekskluzivni intervju Ekskluzivni intervju: "Zombiji so olajšana različica apokalipse"

Bernecker je bil znan kaskader, ki je sodeloval pri filmih Logan, Hitri in drzni 8, Black Panther, Fantastični štirje. Njegovo znanje so uporabili tudi v serijah Vampirski dnevniki, Kraljice kričanja in Into the Badlands. 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.