Magazin > Film & Glasba & TV
5350 ogledov

Tragedija med snemanjem serije Živi mrtveci

živi mrtveci
Snemanje osme sezone serije Živi mrtveci so ustavili.

Na prizorišču snemanja serije Živi mrtveci se je zgodila tragedija. Med vajami za prizor enega od pretepov v seriji je v globino omahnil kaskader John Bernecker. Prizor naj bi se končal z rutinskim padcem, a je Bernecker izgubil ravnotežje in nenadzorovano padel več kot šest metrov globoko na betonska tla. Pri tem je utrpel hude poškodbe glave.  

Televizijska družba AMC je v izjavi sporočila, da so Berneckerja nemudoma prepeljali v bolnišnico v Atlanto in začasno ustavili snemanje serije. 

Kasneje so za Entertainment Weekly potrdili, da je kljub takojšnji pomoči kaskader umrl. Ob prihodu v bolnišnico so ga priklopili na aparate, vendar pa so bile poškodbe prehude. 

Frank Dillane Ekskluzivni intervju Magazin Ekskluzivni intervju: "Zombiji so olajšana različica apokalipse"

Bernecker je bil znan kaskader, ki je sodeloval pri filmih Logan, Hitri in drzni 8, Black Panther, Fantastični štirje. Njegovo znanje so uporabili tudi v serijah Vampirski dnevniki, Kraljice kričanja in Into the Badlands. 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice