Magazin > Film & Glasba & TV
298 ogledov

Živi mrtveci: Ste opazili to srce parajočo podrobnost?

živi mrtveci Fox
Nova sezona serije Živi mrtveci presenetila in šokirala oboževalce.

Včeraj se je začela nova, že sedma sezona serije Živi mrtveci. Oboževalce je prvi del šokiral, saj sta 'glavo izgubila' kar dva priljubljena lika – Abraham in Glenn.

Simpatičnega Glenna so gledalci spoznali že v prvi sezoni, Abraham pa se je Rickovi skupini pridružil šele v četrti sezoni, a takoj osvojil občinstvo po vsem svetu.

Oba junaka sta se poslovila na zelo ganljiv način. Glennu je z razbito betico Maggie še uspelo obljubiti, da jo bo našel, Abrahamova gesta Sashi v slovo pa je bila malce bolj prikrita, tako da so jo opazili le najbolj pozorni gledalci.



S prsti je pokazal znak za mir. Gre za gesto, ki ju je povezovala in ki smo jo v seriji lahko videli večkrat. Michael Cudlitz, ki je igral Abrahama, je razložil, da so morali najti učinkovit način, kako bi lahko Abe Sashi pokazal, da bo vse v redu in se od nje poslovil, ne da bi jo pogledal. "In spomnili smo se na ta znak. Mislim, da se tisti, ki so ga opazili, strinjajo, da je bilo to zelo učinkovito," je še dodal.

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.