Ustvarjalni poklon netopirjem

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Tako kot lahko Batmana, če imate srečo, vidite le ponoči, lahko tudi netopirje, sicer brez kakršnekoli čudežne pomoči, vidite le v mraku in temi. Na Evropski noči netopirjev 2011 jim ob 16. uri v Živalskem vrtu Ljubljana namenite ustvarjalno pozornost.
Oglej si celoten članek

V okviru Evropske noči netopirjev 2011 vas ljubljanski živalski vrt vabi na dvourno delavnico izdelovanja netopirnic Netopirji – skrivnostni sosedje.

Slovensko društvo za proučevanje in varstvo netopirjev (SDPVN) v letu 2011 že trinajstič organizira mednarodni dogodek Evropska noč netopirjev v Sloveniji. Na evropski ravni dogodek koordinira organizacija Eurobats in poteka v več kot 30 evropskih državah.

O netopirjih boste lahko klepetali tudi v mariborskem botaničnem vrtu, kjer se boste ob 19. uri lahko tudi sprehodili, opazovali in poslušali netopirje, v Parku Škocjanske jame pa vas podobna "netopirska" pustolovščina čaka ob 18. uri.

Cena vstopnice ni znana.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.