Magazin > Film & Glasba & TV
37 ogledov

Ustvarjalni poklon netopirjem

Netopir Shutterstock
Tako kot lahko Batmana, če imate srečo, vidite le ponoči, lahko tudi netopirje, sicer brez kakršnekoli čudežne pomoči, vidite le v mraku in temi. Na Evropski noči netopirjev 2011 jim ob 16. uri v Živalskem vrtu Ljubljana namenite ustvarjalno pozornost.

V okviru Evropske noči netopirjev 2011 vas ljubljanski živalski vrt vabi na dvourno delavnico izdelovanja netopirnic Netopirji – skrivnostni sosedje.

Slovensko društvo za proučevanje in varstvo netopirjev (SDPVN) v letu 2011 že trinajstič organizira mednarodni dogodek Evropska noč netopirjev v Sloveniji. Na evropski ravni dogodek koordinira organizacija Eurobats in poteka v več kot 30 evropskih državah.

O netopirjih boste lahko klepetali tudi v mariborskem botaničnem vrtu, kjer se boste ob 19. uri lahko tudi sprehodili, opazovali in poslušali netopirje, v Parku Škocjanske jame pa vas podobna "netopirska" pustolovščina čaka ob 18. uri.

Cena vstopnice ni znana.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.