Uvožene variante striptiza

Foto: Arhiv Narodnega doma Maribor
Foto: Arhiv Narodnega doma Maribor
V Narodnem domu Maribor si lahko ob 21. uri ogledate zanimivo predstavo Cabaret New Burlesque.
Oglej si celoten članek

Predstava Cabaret New Burlesque je nenavaden izdelek v duhu kabareta, music-halla, travestije spola, kiča in navlake, v Evropo uvožen iz Amerike. V predstavi pod umetniškim vodstvom Kitty Hartl alias Kitten on the Keys svoja telesa kažejo Mimi le Meux, Dirty Martni, Julie Atlas Muz, Evie Lovelle in edini moški Roky Roulette.

Dekleta v najboljših letih in mladenič si privoščijo vse variante klasičnega striptiza. Predvsem gospe so zelo drzne, saj so nekatere bolj okrogle, pa tudi precej starejše, kot to običajno pričakujemo od deklet v takšnem programu. Z dobršno mero humorja in obilico kiča pri publiki vzbudijo prvinske reakcije.

Glavni dražljaj je zagotovo užitek v igri, ki se mu umetnice popolnoma predajo. "Dragi obiskovalci, ne sodite nas prestrogo!" ob koncu predstave publiko nagovori Kitten on the Keys: "Smo samo skupina odštekancev, ki se rada slači, ker nam je to v neznanski užitek."

Vstopnica za parter vas bo stala 19 evrov, za balkon 14 evrov, upokojence in mladino pa 10 evrov za balkon.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.