Magazin > Film & Glasba & TV
23 ogledov

Uvožene variante striptiza

Cabaret New Burlesque Arhiv Narodnega doma Maribor
V Narodnem domu Maribor si lahko ob 21. uri ogledate zanimivo predstavo Cabaret New Burlesque.

Predstava Cabaret New Burlesque je nenavaden izdelek v duhu kabareta, music-halla, travestije spola, kiča in navlake, v Evropo uvožen iz Amerike. V predstavi pod umetniškim vodstvom Kitty Hartl alias Kitten on the Keys svoja telesa kažejo Mimi le Meux, Dirty Martni, Julie Atlas Muz, Evie Lovelle in edini moški Roky Roulette.

Dekleta v najboljših letih in mladenič si privoščijo vse variante klasičnega striptiza. Predvsem gospe so zelo drzne, saj so nekatere bolj okrogle, pa tudi precej starejše, kot to običajno pričakujemo od deklet v takšnem programu. Z dobršno mero humorja in obilico kiča pri publiki vzbudijo prvinske reakcije.

Glavni dražljaj je zagotovo užitek v igri, ki se mu umetnice popolnoma predajo. "Dragi obiskovalci, ne sodite nas prestrogo!" ob koncu predstave publiko nagovori Kitten on the Keys: "Smo samo skupina odštekancev, ki se rada slači, ker nam je to v neznanski užitek."

Vstopnica za parter vas bo stala 19 evrov, za balkon 14 evrov, upokojence in mladino pa 10 evrov za balkon.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.