V Battlefield: Bad Company 2

Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24
Dobrodošli v virtualno rušenje vsega, kar vam pride na merek.
Oglej si celoten članek

V igri namreč pade, se razbije, razpade, zruši, eksplodira, implodira vse. Grafika je dovršena. Posebni učinki tudi. Razvijalci so dojeli, kje mora imeti igralnost prednost pred realnostjo in obratno.

Za kaj gre? Kot v prvem delu sta v igri še vedno partnerja, še vedno je torej v igri B enota in še vedno je na voljo več okolij, tokrat 13 misij, ki se jim morate ustrezno prilagoditi. B enota se prebija skozi zasnežene gore, gosto džunglo in zaprašene vasi. Pravzaprav morate uporabiti težko oborožitev in nekaj vozil, s katerimi si pomagate, cilj pa je še vedno eden in isti: uničiti vse, kar se vam postavi na pot. Ko gre za destruktivnost, cepljeno na razmerje igralnost proti realnosti je zagotovo prva izbira. Zakaj še? Sedaj lahko menjate orožja v Call of Duty stilu. Grafika, zvok in igralnost čista desetka. Umetna inteligenca je zelo napredovala, saj zdaj ne streljajo več na vas, če ste izven kritja, ampak streljajo tudi na vašo ekipo. To pomeni, da lahko sovražnike napadete z boka ali pa od zadaj, medtem ko se oni ukvarjajo z Haggardom, Prestonom in Redfordom.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.