Magazin
36 ogledov

V Battlefield: Bad Company 2

1/4
Žurnal24 main
Dobrodošli v virtualno rušenje vsega, kar vam pride na merek.

V igri namreč pade, se razbije, razpade, zruši, eksplodira, implodira vse. Grafika je dovršena. Posebni učinki tudi. Razvijalci so dojeli, kje mora imeti igralnost prednost pred realnostjo in obratno.

Za kaj gre? Kot v prvem delu sta v igri še vedno partnerja, še vedno je torej v igri B enota in še vedno je na voljo več okolij, tokrat 13 misij, ki se jim morate ustrezno prilagoditi. B enota se prebija skozi zasnežene gore, gosto džunglo in zaprašene vasi. Pravzaprav morate uporabiti težko oborožitev in nekaj vozil, s katerimi si pomagate, cilj pa je še vedno eden in isti: uničiti vse, kar se vam postavi na pot. Ko gre za destruktivnost, cepljeno na razmerje igralnost proti realnosti je zagotovo prva izbira. Zakaj še? Sedaj lahko menjate orožja v Call of Duty stilu. Grafika, zvok in igralnost čista desetka. Umetna inteligenca je zelo napredovala, saj zdaj ne streljajo več na vas, če ste izven kritja, ampak streljajo tudi na vašo ekipo. To pomeni, da lahko sovražnike napadete z boka ali pa od zadaj, medtem ko se oni ukvarjajo z Haggardom, Prestonom in Redfordom.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.