V Cineplexxu Kranj so se moškim cedile sline

Foto: mediaspeed Ana Raščan Foto: mediaspeed Dino Hajderović Foto: mediaspeed Drey Foto: mediaspeed Filip Kržišnik in Blaz Slanič Foto: mediaspeed Klemen Grilc Foto: mediaspeed Luka Marko Grošelj Foto: mediaspeed Luka Marko Grošelj Foto: mediaspeed Matjaž Podboršek Foto: mediaspeed Men's night : Hitri in dzni Foto: mediaspeed Miki Bubulj Foto: mediaspeed Uredništvo Avtomagazin Foto: mediaspeed Uroš Berdajs Foto: mediaspeed Uroš Bitenc Foto: mediaspeed hitri in drzni Foto: mediaspeed hitri in drzni Foto: mediaspeed hitri in drzni Foto: mediaspeed hitri in drzni
Najbolj zvesti oboževalci franšize Hitri in drzni so včeraj prišli na svoj račun in si ogledali že osmo nadaljevanje na filmskem večeru Men's night v Cineplexxih po vsej Sloveniji.
Oglej si celoten članek

V Kranju so v sodelovanju z Adria Drift Series, v Murski Soboti pa v sodelovanju Avto Klubom SRT pripravili razstavo predelanih in atraktivnih vozil.

V Kranju so svoje avtomobile predstavili: najboljši slovenski drifter Luka Marko Grošelj,  dvakratni prvak Adria Drift Serije Uroš Berdajs ter drugi zelo zanimivi gostje.

Dogodka so se udeležili tudi nekateri znani obrazi: Filip Kržišnik in Blaž Slanič, F&B Acrobatics, stand up komik Miki Bubulj, novinarka Ana Raščan ter člani uredništva Avto in Moto magazin.
 
Za dobro vzdušje na parkirišču pred Planetom Tuš v Kranju je v popoldanskih urah in kasneje v dvorani poskrbel moderator Uroš Bitenc, ki je srečne nagrajence razveselili s super nagradami; naročnino na revijo Avtomagazin, drift taxi vožnjo z Luko Markom Grošljem ter vstopnicami za ogled Adria Drift Series dirke v Krškem.

Obišči žurnal24.si

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.