Magazin > Film & Glasba & TV
75 ogledov

V Cineplexxu Kranj so se moškim cedile sline

lado bizovičar
1/17
POP-TV-2
Najbolj zvesti oboževalci franšize Hitri in drzni so včeraj prišli na svoj račun in si ogledali že osmo nadaljevanje na filmskem večeru Men's night v Cineplexxih po vsej Sloveniji.

V Kranju so v sodelovanju z Adria Drift Series, v Murski Soboti pa v sodelovanju Avto Klubom SRT pripravili razstavo predelanih in atraktivnih vozil.

V Kranju so svoje avtomobile predstavili: najboljši slovenski drifter Luka Marko Grošelj,  dvakratni prvak Adria Drift Serije Uroš Berdajs ter drugi zelo zanimivi gostje.

Dogodka so se udeležili tudi nekateri znani obrazi: Filip Kržišnik in Blaž Slanič, F&B Acrobatics, stand up komik Miki Bubulj, novinarka Ana Raščan ter člani uredništva Avto in Moto magazin.
 
Za dobro vzdušje na parkirišču pred Planetom Tuš v Kranju je v popoldanskih urah in kasneje v dvorani poskrbel moderator Uroš Bitenc, ki je srečne nagrajence razveselili s super nagradami; naročnino na revijo Avtomagazin, drift taxi vožnjo z Luko Markom Grošljem ter vstopnicami za ogled Adria Drift Series dirke v Krškem.