V družini Hajdi Korošec že drugič udaril rak

Foto: Instagram
Foto: Instagram
Oglasila se je z Onkološkega inštituta.
Oglej si celoten članek

Nekdanja pevka, danes uspešna podjetnica Hajdi Korošec Jazbinšek se je svojim Instagram sledilcem v videu oglasila z Onkološkega inštituta. Povedala je, da na spletu ponavadi objavljamo le lepe trenutke, čeprav življenje ni le to. Njena mama se namreč že drugič bori z rakom, tokrat na prsih.

Razkrila je, da sta z mamo tako vsak teden v Ljubjani in opozorila, kako pomembno je, da se samopregledujemo in ukrepamo takoj, ko na svojem telesu opazimo spremembe. "Zgodno odkrivanje raka je ključnega pomena," opozarja Hajdi, ki trdno verjame, da bo mama ozdravela, saj pravi, da je prava borka in njena velika vzornica. 

"Ko hodiš po Onkološkem inštitutu vidiš res vse sorte. Mogoče bi rekla vsakemu, da se pojdi tja sprehodit, pa se boš zavedal, da imamo čisto vse, dokler imamo zdravje," je glavni razlog, zakaj se je Hajdi odločila za razkritje družinske intime.

 

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.