V enem tednu se je skušala dvakrat ubiti

Foto: Fame Pictures
Foto: Fame Pictures
Težavna pevka se je spet izgubljala v brezupu.
Oglej si celoten članek

Irska pevka Sinead O'Connor je za britanske medije povedala, da se je v trenutkih obupa poskušala ubiti. Na srečo je ostala živa, kar pripisuje božji volji. "Bog si očitno želi, da sem tu, čeprav ne vem, zakaj," je povedala. V četrtek je namreč vzela prevelik odmerek tablet v Los Angelesu, zatem pa naj bi poskusila še enkrat izvršiti samomor pred dvema dnevoma. Zvezdnica je sicer že septembra lani grozila s samomorom prek Twitterja.

Nedavno je sicer tudi na Twitterju v osebni stiski zapisala prošnjo za pomoč "Ali kdo ve za kakšnega psihiatra v Dublinu ali Wicklowu? Resnično nisem v redu, v nevarnosti sem," je zapisala na svojem profilu. Kasneje je pojasnila, da je šlo le za klic na pomoč.

Pred mesecem dni se je mati štirih otrok poročila s partnerjem Barryjem Herridgeem, s katerim pa sta se po le 16 dneh zakona odločila za ločitev. Prešnji teden naj bi svojo zvezo obnovila.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.