Magazin > VIP
2 ogledov

V enem tednu se je skušala dvakrat ubiti

Sinead O'Connor Fame Pictures
Težavna pevka se je spet izgubljala v brezupu.

Irska pevka Sinead O'Connor je za britanske medije povedala, da se je v trenutkih obupa poskušala ubiti. Na srečo je ostala živa, kar pripisuje božji volji. "Bog si očitno želi, da sem tu, čeprav ne vem, zakaj," je povedala. V četrtek je namreč vzela prevelik odmerek tablet v Los Angelesu, zatem pa naj bi poskusila še enkrat izvršiti samomor pred dvema dnevoma. Zvezdnica je sicer že septembra lani grozila s samomorom prek Twitterja.

Nedavno je sicer tudi na Twitterju v osebni stiski zapisala prošnjo za pomoč "Ali kdo ve za kakšnega psihiatra v Dublinu ali Wicklowu? Resnično nisem v redu, v nevarnosti sem," je zapisala na svojem profilu. Kasneje je pojasnila, da je šlo le za klic na pomoč.

Pred mesecem dni se je mati štirih otrok poročila s partnerjem Barryjem Herridgeem, s katerim pa sta se po le 16 dneh zakona odločila za ločitev. Prešnji teden naj bi svojo zvezo obnovila.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.