"V filmu nisem zgolj eksplodirala"

Foto: Žurnal24 Katarino po Sundanceu čaka še Berlinale. (Foto: Boštjan Tacol)
Igralka Katarina Čas se je udeležila ameriškega filmskega festivala Sundance, kjer skupaj s soigralci, med katerimi je tudi Don Cheadle, promovira film The Guard, v katerem je zaigrala tudi sama.
Oglej si celoten članek

V četrtek se je v Utahu začel festival neodvisnega filma Sundance, ki ga je letos odprl film The Guard. Med igralsko zasedbo komične srhljivke, v kateri igrata Don Cheadle in Brendan Gleeson, se je znašla tudi naša Katarina Čas.

 

"V filmu The Guard sem odigrala dejansko igralsko vlogo, torej nisem zgolj eksplodirala v avtu kot statistka ali prinesla kave nekje v zadnjem planu kadra (smeh). Še posebej pa sem vesela, da je John (McDonagh, režiser, op. a.) naredil res dober, smešen film s krasnimi igralci, s katerimi mi je bilo v čast delati," je za Žurnal povedala Katarina, ki jo po Sundanceu čaka še Berlinale.

 

The Guard je celovečerni prvenec režiserja Johna Michaela McDonagha, ki je z zgodbo o dveh po sili združenih policistih, ki morata raziskati mednarodno navezo preprodajalcev z drogami, ustvaril film, ki so ga kritiki na Sundanceu sprejeli kot dovršeno variacijo na temo komedij o nekompatibilnih policijskih partnerjih. Premiere se je udeležil tudi režiser Michael Moore in hollywoodski producentski mogotec Harvey Weinstein.

 

Katarina, ki v filmu igra Irko hrvaškega rodu, je trenutno še vedno v Park Cityju, o svoji vlogi pa nam bo več zaupala v prihodnjih dneh.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.