Magazin > Film & Glasba & TV
23 ogledov

"V filmu nisem zgolj eksplodirala"

Katarino po Sundanceu čaka še Berlinale. (Foto: Boštjan Tacol) Žurnal24 main
Igralka Katarina Čas se je udeležila ameriškega filmskega festivala Sundance, kjer skupaj s soigralci, med katerimi je tudi Don Cheadle, promovira film The Guard, v katerem je zaigrala tudi sama.

V četrtek se je v Utahu začel festival neodvisnega filma Sundance, ki ga je letos odprl film The Guard. Med igralsko zasedbo komične srhljivke, v kateri igrata Don Cheadle in Brendan Gleeson, se je znašla tudi naša Katarina Čas.

 

"V filmu The Guard sem odigrala dejansko igralsko vlogo, torej nisem zgolj eksplodirala v avtu kot statistka ali prinesla kave nekje v zadnjem planu kadra (smeh). Še posebej pa sem vesela, da je John (McDonagh, režiser, op. a.) naredil res dober, smešen film s krasnimi igralci, s katerimi mi je bilo v čast delati," je za Žurnal povedala Katarina, ki jo po Sundanceu čaka še Berlinale.

 

The Guard je celovečerni prvenec režiserja Johna Michaela McDonagha, ki je z zgodbo o dveh po sili združenih policistih, ki morata raziskati mednarodno navezo preprodajalcev z drogami, ustvaril film, ki so ga kritiki na Sundanceu sprejeli kot dovršeno variacijo na temo komedij o nekompatibilnih policijskih partnerjih. Premiere se je udeležil tudi režiser Michael Moore in hollywoodski producentski mogotec Harvey Weinstein.

 

Katarina, ki v filmu igra Irko hrvaškega rodu, je trenutno še vedno v Park Cityju, o svoji vlogi pa nam bo več zaupala v prihodnjih dneh.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.