Tik za mejo odprli bordel s plastičnimi lutkami

Foto: EPA-EFE/FRIEDEMANN VOGEL
Foto: EPA-EFE/FRIEDEMANN VOGEL
V Gradcu odprli bordel s plastičnimi lutkami, zanimanje za takšne izkušnje naj bi bilo namreč v vzponu.
Oglej si celoten članek

“Izkušnja s plastičnimi lutkami je zelo naravna in moški lahko pri tem uživa brez skrbi,” so nam na uvodno vprašanje, kakšne so odzivi njihovih strank, pojasnili v graškem bordelu Pasha. Zanimanje za plastične lutke v naravni velikosti naj bi bilo v vzponu, zaradi česar so se odločili svojim strankam ponuditi tudi to izkušnjo.

Izkušnjo oglašujejo kot "ultimativno seksualno izkušnjo brez tabujev", ob tem pa prikladno dodajajo, da moški na ta način izognejo varanju.

Na voljo imajo sedem različnih lutk, ki imajo različne barve las in oblačila. “Moški tako lahko izberejo natančno takšno “žensko”, kot jo želijo,” je navedel Bobby z graškega bordela in se v nadaljevanju vprašanju, koliko stane omenjena izkušnja, izognil.

Ne gre sicer za prvi takšen bordel na svetu, svojim strankam pa so takšno izkušnjo ponudili tudi že v avstrijskem bordelu na Dunaju. Sredi poletja je tako avstrijski bordel Kontakthof postal spletni hit, po tem ko so njegovi lastniki razkrili, da so se zaradi velikega povpraševanja odločili za nakup seks lutke Fanny, ki jo strankam posodijo za eno uro v zameno za 80 evrov.

Plastične lutke, ki v prodaji stanejo tudi do nekaj tisoč evrov, je mogoče delno upogniti v različne položaje. Njihovo plastično kožo pa se po uporabi umije z antibakterijskim milom, lase pa umije s šamponom.

Večina bordelov zaenkrat ponuja le ženske plastične lutke, čeprav je na trgu že mogoče kupiti tudi moške plastične lutke.

Foto: EPA-EFE/FRIEDEMANN VOGEL Bordel s plastičnimi lutkami

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.