Magazin > Bizarno
9001 ogledov

Tik za mejo odprli bordel s plastičnimi lutkami

Bordel s plastičnimi lutkami EPA-EFE/FRIEDEMANN VOGEL
V Gradcu odprli bordel s plastičnimi lutkami, zanimanje za takšne izkušnje naj bi bilo namreč v vzponu.

“Izkušnja s plastičnimi lutkami je zelo naravna in moški lahko pri tem uživa brez skrbi,” so nam na uvodno vprašanje, kakšne so odzivi njihovih strank, pojasnili v graškem bordelu Pasha. Zanimanje za plastične lutke v naravni velikosti naj bi bilo v vzponu, zaradi česar so se odločili svojim strankam ponuditi tudi to izkušnjo.

Izkušnjo oglašujejo kot "ultimativno seksualno izkušnjo brez tabujev", ob tem pa prikladno dodajajo, da moški na ta način izognejo varanju.

Na voljo imajo sedem različnih lutk, ki imajo različne barve las in oblačila. “Moški tako lahko izberejo natančno takšno “žensko”, kot jo želijo,” je navedel Bobby z graškega bordela in se v nadaljevanju vprašanju, koliko stane omenjena izkušnja, izognil.

Ne gre sicer za prvi takšen bordel na svetu, svojim strankam pa so takšno izkušnjo ponudili tudi že v avstrijskem bordelu na Dunaju. Sredi poletja je tako avstrijski bordel Kontakthof postal spletni hit, po tem ko so njegovi lastniki razkrili, da so se zaradi velikega povpraševanja odločili za nakup seks lutke Fanny, ki jo strankam posodijo za eno uro v zameno za 80 evrov.

Plastične lutke, ki v prodaji stanejo tudi do nekaj tisoč evrov, je mogoče delno upogniti v različne položaje. Njihovo plastično kožo pa se po uporabi umije z antibakterijskim milom, lase pa umije s šamponom.

Večina bordelov zaenkrat ponuja le ženske plastične lutke, čeprav je na trgu že mogoče kupiti tudi moške plastične lutke.

Bordel s plastičnimi lutkami | Avtor: EPA-EFE/FRIEDEMANN VOGEL EPA-EFE/FRIEDEMANN VOGEL

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.