Svet
112 ogledov

Vrtec in bordel v isti stavbi

Plačevanje spolnih uslug. Shutterstock
Bordel in vrtec se v Nürnbergu nahajata kar v isti stavbi. Na dvorišču vrtca pa se je sedaj pojavil oglas, v katerem je ena od prodajalk ljubezni očete povabila, da jo obiščejo, preden iz vrtca odpeljejo svoje otroke.

V nemškem Nürnbergu imajo nenavaden primer razvrščanja lokacije storitev. Vrtec se nahaja v pritličju stavbe, bordel pa kraljuje v najvišjem nadstropju. Tako je že več let.

Na dvorišču vrtca pa se je sedaj pojavil oglas z naslednjo vsebino: "Živijo, jaz sem Venessa, vroča Čehinja. Vaš obisk bi nas razveselil. Morda pa me lahko obiščeš, preden svojega otroka vzameš iz vrtca."

Oglas je zlasti razjezil mame, ki želijo, da se prijateljice noči preselijo. "Protestirali smo, a zgodilo se ni nič," pravi 33-letna Tatyana Mayer. Kot dodaja, se boji, da bi stranke bordela lahko razširile informacijo, da se v pritličju nahaja vrtec, to pa bi privabilo pedofile, še poroča 24sata.

A prodajalka ljubezni Venessa zanika, da je ona tista, ki je napisala oglas, njene sodelavke pa so prepričane, da jim nekdo želi nagajati.

V celotno zgodbo je posegla še lokalna oblast, ki obljublja, da bo našla rešitev.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.