V hlačah 'pomotoma' našli kokain

Foto: Žurnal24 Študija je razkrila, da je droga odgovorna za tri odstotke nenadnih smrti. (Foto
Moški v Ameriki je poklical policijo, ker se je počutil ogroženega. Po prekinitvi linije je policist poklical nazaj in slišal, kako kličoči sklepa preprodajalske posle.
Oglej si celoten članek
Alejandro Melendez iz Ohia je poklical telefonsko številko za nujne telefonske klice in zatrdil, da je v nevarnosti, ker ga gledata dva oborožena moška. Nato je odložil slušalko, telefonist na drugi strani pa je poklical nazaj. Mendelez ga je prosil, naj počaka na liniji, medtem ko se je z nekom dogovarjal o tem, kolikšen paket kdo potrebuje. "Koliko potrebuješ? Desetpaketnik? V redu!" je bilo slišati na liniji v Mendelezovi odsotnosti.

Po navedbah policije naj bi bila beseda "desetpaketnik" sleng za paket heroina. Telefonist je po nenavadnem klicu takoj ukrepal in obvestil lokalno policijsko postajo. Policisti so nemudoma odšli na Mendelezov dom. Tam so poleg heroina našli tudi kokain, Mendeleza pa aretirali. 
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.