Magazin > Bizarno
28 ogledov

V hlačah 'pomotoma' našli kokain

Študija je razkrila, da je droga odgovorna za tri odstotke nenadnih smrti. (Foto Žurnal24 main
Moški v Ameriki je poklical policijo, ker se je počutil ogroženega. Po prekinitvi linije je policist poklical nazaj in slišal, kako kličoči sklepa preprodajalske posle.
Alejandro Melendez iz Ohia je poklical telefonsko številko za nujne telefonske klice in zatrdil, da je v nevarnosti, ker ga gledata dva oborožena moška. Nato je odložil slušalko, telefonist na drugi strani pa je poklical nazaj. Mendelez ga je prosil, naj počaka na liniji, medtem ko se je z nekom dogovarjal o tem, kolikšen paket kdo potrebuje. "Koliko potrebuješ? Desetpaketnik? V redu!" je bilo slišati na liniji v Mendelezovi odsotnosti.

Po navedbah policije naj bi bila beseda "desetpaketnik" sleng za paket heroina. Telefonist je po nenavadnem klicu takoj ukrepal in obvestil lokalno policijsko postajo. Policisti so nemudoma odšli na Mendelezov dom. Tam so poleg heroina našli tudi kokain, Mendeleza pa aretirali. 
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.