V hribe le z dobro opremo

Foto: Kibuba pohodniška oprema Foto: Marmot Sonia pohodniška oprema Foto: Annap pohodniška oprema Foto: Iglu pohodniška oprema Foto: Ice Peak pohodniška oprema Foto: Ice Peak pohodniška oprema Foto: Polzela pohodniška oprema Foto: Kibuba pohodniška oprema Foto: Promontana pohodniška oprema Foto: ProMontan pohodniška oprema Foto: Terra sport pohodniška oprema Foto: Iglu pohodniška oprema Foto: Promontana pohodniška oprema Foto: Terra sport pohodniška oprema
S pravo opremo se lahko zaščitite pred soncem, zdrsi, prepotenostjo tel esa in nog, vetrom, dežjem ter tudi pred bolečim hrbtom in utrujenostjo.
Oglej si celoten članek

Pozni poletni in jesenski dnevi so kot nalašč za pohajkovanje po hribih in gorah. Lepo ohranjena zelena narava je dostopna na vsakem koraku. Pohodništvo je odličen način sprostitve in druženja, zato ni nenavadno, da je to ena izmed najbolj priljubljenih dejavnosti Slovencev. Za pohajkovanje pa potrebujete primerno opremo, saj ne želite, da pot postane naporna in neprijetna. Nujni so dobri čevlji, obleka, palice in nahrbtnik. Z dobro izbiro opreme bo vaš korak po stezicah lahkotnejši in varnejši.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 21:10 24. Avgust 2012.

    T.K. - KI MISLI DA JE NOVINAR<br /><br />SPOŠTOAVNI ŽURNALOVCI. Tale kljukec T.K. je končno odkrito pokazal zakaj vsa gonja …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.