Magazin > Lepota & telo
65 ogledov

V hribe le z dobro opremo

pohodniška oprema
1/14
Shutterstock
S pravo opremo se lahko zaščitite pred soncem, zdrsi, prepotenostjo tel esa in nog, vetrom, dežjem ter tudi pred bolečim hrbtom in utrujenostjo.

Pozni poletni in jesenski dnevi so kot nalašč za pohajkovanje po hribih in gorah. Lepo ohranjena zelena narava je dostopna na vsakem koraku. Pohodništvo je odličen način sprostitve in druženja, zato ni nenavadno, da je to ena izmed najbolj priljubljenih dejavnosti Slovencev. Za pohajkovanje pa potrebujete primerno opremo, saj ne želite, da pot postane naporna in neprijetna. Nujni so dobri čevlji, obleka, palice in nahrbtnik. Z dobro izbiro opreme bo vaš korak po stezicah lahkotnejši in varnejši.

Komentarjev 1
  • krtina 21:10 24.avgust 2012.

    T.K. - KI MISLI DA JE NOVINARSPOŠTOAVNI ŽURNALOVCI. Tale kljukec T.K. je končno odkrito pokazal zakaj vsa gonja in propagandno izkoriščanje nesreč v planinah. Da bodo trgovine kasirale. Tale članek ni nič drugega kot pa popolnoma odkrita reklama ...prikaži več za trgovino. Prosim da ga umaknete.Ker z varnostjo v planinah razen dvoumnega naslova nima nič. Sram vas bodi.