V hudi stiski sta bila tudi zakonca Damjan

Foto: Instagram
Foto: Instagram
Težki časi za znano družinico …
Oglej si celoten članek

Smučarski skakalec Jernej Damjan in radijska voditeljica Taya Damyan sta ena izmed tistih staršev, ki sta se v času koronakrize znašla v veliki družinski krizi. Za Jerneja je zimska sezona najbolj delaven čas leta, Taya pa kot radijska voditeljica nima možnosti dela od doma. Tako sta skoraj na kocko postavila svoji karieri, da sta lahko od doma šolala hčerko Niki

Ker pa v nekem trenutku enostavno nista več mogla biti odsotna iz službe in treningov, sta deklico začasno odpeljala v varstvo k starim staršem, ki imajo vikend na samem. Taya pravi, da jima takrat ni več preostalo nič drugega. S podobno situacijo se v teh časih sooča veliko staršev, ki nimajo možnosti, da bi svoje delo za več kot dva meseca postavili na stranski tir. 
 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 6

  • 14:25 19. Februar 2021.

    Srečni naj bodo, da imajo v kriznih časih koga, ki jim priskoči na pomoč in da imajo službe. Marsikdo nima …

  • 14:19 31. Januar 2021.

    Pa zakaj morate eni vedno napadat, kaj imate od tega?? Zdravite s tem svoje frustracije ali kaj. Res ste bolani …

  • 05:42 29. Januar 2021.

    Baba naj najprej posloveni ime v prvotno stanje, ne pa, da se preserava in joka! Oba lahko delata od doma …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.