Magazin > VIP
61469 ogledov

V hudi stiski sta bila tudi zakonca Damjan

Jernej Damjan Instagram
Težki časi za znano družinico …

Smučarski skakalec Jernej Damjan in radijska voditeljica Taya Damyan sta ena izmed tistih staršev, ki sta se v času koronakrize znašla v veliki družinski krizi. Za Jerneja je zimska sezona najbolj delaven čas leta, Taya pa kot radijska voditeljica nima možnosti dela od doma. Tako sta skoraj na kocko postavila svoji karieri, da sta lahko od doma šolala hčerko Niki

Ker pa v nekem trenutku enostavno nista več mogla biti odsotna iz službe in treningov, sta deklico začasno odpeljala v varstvo k starim staršem, ki imajo vikend na samem. Taya pravi, da jima takrat ni več preostalo nič drugega. S podobno situacijo se v teh časih sooča veliko staršev, ki nimajo možnosti, da bi svoje delo za več kot dva meseca postavili na stranski tir. 
 

Komentarjev 6
  • Avatar Mehičanka76
    Mehičanka76 14:25 19.februar 2021.

    Srečni naj bodo, da imajo v kriznih časih koga, ki jim priskoči na pomoč in da imajo službe. Marsikdo nima nič od tega. Jamrajo pa zmeraj tisti, ki jim je to najmanj treba.

  • munja 14:19 31.januar 2021.

    Pa zakaj morate eni vedno napadat, kaj imate od tega?? Zdravite s tem svoje frustracije ali kaj. Res ste bolani in komaj čakate in privoščite slabe stvari drugim. Lahko se podobno zgodi tudi vam. Tipični slovenjceljni.

  • Avatar Krizar53
    Krizar53 05:42 29.januar 2021.

    Baba naj najprej posloveni ime v prvotno stanje, ne pa, da se preserava in joka! Oba lahko delata od doma sej sta oba v svojih branžah za en qurc!!

Sorodne novice