Magazin > VIP
15322 ogledov

To je novi posel družine Damjan

taya damjan Planet TV
Taya Damjan se je lotila novega posla.

Taya Damjan je pred dvema letoma napisala pesem Supermami, ki govori o sodobnih mamicah, ki so mnogokrat preobremenjene, a kljub temu poskrbijo za vse.

Že takrat se je v njej pojavila želja, da bi še naprej razvijala to temo o supermamicah, a je do prave ideje prišla šele sedaj.

“Takrat sem si dala natisniti majčko 'supermami' in začela razmišljati o kolekciji. Tudi zato, ker smo družinski vlogerji in nas otroci večkrat vprašajo, ali imamo kakšne svoje izdelke. Dolgo smo čakali, saj sem hotela 'nekaj več' od napisa Damjan Family. Kar nisem in nisem prišla na pravo idejo, dokler se nekega dne nisem zbudila in točno vedela, kaj hočem – narediti super kolekcijo supermama in superšolarka,“ je za naš medij razložila Taya in dodala, da bo to kolekcijo razvijala naprej, v katero smer, pa še ne ve. Za zdaj so na voljo majice in nahrbtniki supermami in superšolarka.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by #SUPERMAMI kolekcija te caka (@tayadamjan) on

Supermami in superšolarko je oblikovala njena dobra znanka Katja. "Izredna ustvarjalka je. Sama tiska in šiva ter vodi svojo spletno trgovino. Navdih za supermami sem bila jaz, za šolarko pa moja hči Niki.“ Taya pravi, da je izjemno vesela, da je njena ideja padla na plodna tla in da so prvi odzivi zelo pozitivni. Njene kolekcije so še zlasti veseli tisti, ki iščejo lepo darilo za kakšno supermami.
Za tiste, ki so iz Ljubljane in bodo do decembra naročili več kot tri izdelke, pa ima družina Damjan posebno presenečenje – paket bodo osebno dostavili!

Izdelki so za zdaj na voljo le na spletu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by DAMJAN FAMILY (@damjanfamily) on

Komentarjev 11
  • Avatar vec
    vec 22:11 15.oktober 2020.

    oky pustmo zdej njo in jajca na mir. Mene zanima ker mam problem v gatah (spredaj) če ga bo kera potegnila, da me malo relaksira, ker je rekla dohtarca da nej se čim več udeležujem relaksacijskih zadev ?

  • Ender3 11:57 15.oktober 2020.

    Damjani so bedniki !

  • MK 11:36 15.oktober 2020.

    ogabno. kje je CSD- zloraba otrok