Magazin > VIP
16838 ogledov

Žena našega športnika presenetila z vročim posnetkom

jernej damjan, taya damjan Instagram
Rožnata oprava ji zelo pristaja.

Tisti, ki nekdanjo pevko, sedaj priljubljeno voditeljico na Hitradiu Antena, Tayo Damjan, spremljajo na družbenih omrežjih, vedo, da lepotica prisega na športna in udobna oblačila. Tudi zato nas je posnetek, na katerem žena smučarskega skakalca Jerneja Damjana nosi rožnato obleko (morda gre celo za kopalke) z globokim izrezom zelo presenetil in tudi razveselil. Taya je namreč videti fantastično, tako kot tudi na posnetku, na katerem je v kopalkah.

Taya Damjan Magazin Jernej Damjan ženo spravil do solz groze

Taya je fotografijo objavila z namenom, da opozori na nevarnost, ki ga predstavlja sonce. "Ni pomembna samo zaščita pred virusi, zelo pomembna je tudi zaščita pred soncem. Ampak ok, to vemo, a ne?" je zapisala na Instagramu.

Sicer pa Taya in Damjan vodita tudi uspešen kanal na Youtube, Damjan Family, na katerem objavljata zabavne videe iz svojega življenja.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by #SUPERMAMI Mom With Flaws (@tayadamjan) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Edino kar imam na sebi na jadranju. ⚓️⚓️👙⚓️⚓️🕶⚓️⚓️⛱⚓️⚓️ Kopalke, soncna ocala in SUNBrella Ni pomembna samo zascita pred virusi, zelo pomembna je tudi zascita pred soncem. Ampak ok, to vemo, a ne? Ne znam ti opisat kako vesela sem, da sem naletela na znamko @dermedicslovenija , saj imajo med drugimi kremami in negovalnimi linijami, tudi linijo za zascito pred soncnimi zarki. Niki je za sprej baby DERMEDIC, ker nikakor ne mara krem, zame pa je krema. Obe faktor 50. Do 12.7. Si karkoli iz njihovih linij izberes ceneje s kodo: TAYA15 Cenovno ugodno in preizkuseno odlicna zascita. Brez drazenja koze, vlazi in zmanjsa izgubo koze in pomirja pordelo kozo. Za obraz in telo. Iskreno priporocam 💦💦💦 www.moja-natura.com . . . . . #dermedic #sunbrella #sunprotection

A post shared by #SUPERMAMI Mom With Flaws (@tayadamjan) on

Komentarjev 3
  • kapibara1 00:17 05.julij 2020.

    Edini kar je dobro je to, da so zizike naravne.. - upam..

  • porko2 15:49 04.julij 2020.

    Ali kdo vidi tukaj kaj vročega? Ene povešene joške!

  • Ender3 13:05 04.julij 2020.

    Damjan, pečeni maček, brez samopromocije, pač ne more, Sedaj razkazuje ženo z dekoltejem upajoč, da bo zanimiva. Hvala, ne kupim!