V javnost prišli posnetki poškodb, ki jih je Brad Pitt zadal Angelini Jolie

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Po sporu na letalu leta 2016 je Angelina Jolie vložila ločitvene dokumente.
Oglej si celoten članek

Angelina Jolie je leta 2016 v okviru preiskave zveznemu preiskovalnemu uradu FBI predložila fotografije modric, ki naj bi ji jih med sporom na letalu zadal tedanji mož Brad Pitt. Ti posnetki so sedaj pricurljali v javnost.

Jolie trdi, da jo je opiti Pitt med sporom zgrabil za glavo, stresal, polil s pivom in v strop letala večkrat udaril s pestjo. Igralka naj bi tistega dne utrpela poškodbe hrbta in komolca. Po preiskavi zoper Pitta, ki obtožbe zavrača, niso vložili obtožnice. 

Pitt se je tistega dne razburjal zaradi Angelinine vzgoje otrok. Ko ga je vprašala, kaj je narobe, naj bi ji odgovoril, da ne ve, kaj počne, in izjavil: "Ta otrok je videti kot kur*** otrok s Columbina."

Spomnimo. Leta 1999 sta Eric Harris in Dylan Klebold na šoli Columbine med strelskim pohodom ubila 12 otrok in učitelja.

Kot piše v končnem poročilu, oblasti niso mogle dokazati, da bi Pitt napadel katerega od svojih šestih otrok, v dokumentih FBI-ja pa je zapisano, da je zvezdnica moža zgrabila od zadaj in ga davila, ker jo je bilo strah za mlajše otroke. Pitt naj bi se takrat vrgel vznak, Angelina pa je padla na sedeže letala in se poškodovala. 

To so poškodbe, ki naj bi jih utrpela na letu. 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 3

  • 14:47 22. Avgust 2022.

    Pikala ga je dokler se mu ni stemnilo!

  • 14:42 22. Avgust 2022.

    Žensk se ne tepe. Babo lahko prefukaš samo v primeru, če si zasluži!

  • 14:28 22. Avgust 2022.

    Morda se je branil te usekanke.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.