V jesen z nadzorom

Foto: Natanesku Nelizabeta Foto: Natanesku Nelizabeta Foto: Natanesku Nelizabeta Foto: Natanesku Nelizabeta Foto: Natanesku Nelizabeta
Nelizabeta. 
16. oktobra bo premierno razkrila, kaj prinaša njena nova 
kolekcija.
Oglej si celoten članek

Napoved. V Kinu Šiška bomo 16. oktobra na jesenskem Fashion Weeku premierno videli novo kolekcijo mlade modne oblikovalke Neli Štrukelj - Nelizabete. “Poigrala sem se z grafičnimi elementi, prosojnimi materiali, ki delno skrivajo, delno odkrivajo, barve pa bodo tople in živahne,” je napovedala.

Kolekcija pod nadzorom

Rdeča nit nove kolekcije bo nadzor. “Gre za nadzor v širšem smislu, od tega, koliko nadzora recimo sami dopuščamo prek družabnih omrežij, do družbenega nadzora, ki ga je tudi vedno več,” je pojasnila. Kako se to kaže v njenih silhuetah, bo razkrito prav kmalu.

Od torb do denarnic

Nelizabetine kreacije, ki so namenjene urbanim ženskam, nastajajo kot sestavljanka. “Najprej imam v glavi idejo, kako naj bi bila videti kolekcija, potem pa med ustvarjanjem iščem posamezne koščke in sestavljam celotno zgodbo,” je povedala oblikovalka, ki se podpisuje tudi pod blagovno znamko I-bag, pri kateri nastajajo unikatne torbe. “Iz torb se je potem razvilo še ustvarjanje denarnic s podobami raznih umetniških fotografij, digitalnih ilustracij in grafik, vsaka od njih pa nosi tudi svojo zgodbo, saj sem želela ponuditi nekaj več.”

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.