Magazin > Lepota & telo
20 ogledov

V jesen z nadzorom

Nelizabeta
1/5
Natanesku
Nelizabeta. 
16. oktobra bo premierno razkrila, kaj prinaša njena nova 
kolekcija.

Napoved. V Kinu Šiška bomo 16. oktobra na jesenskem Fashion Weeku premierno videli novo kolekcijo mlade modne oblikovalke Neli Štrukelj - Nelizabete. “Poigrala sem se z grafičnimi elementi, prosojnimi materiali, ki delno skrivajo, delno odkrivajo, barve pa bodo tople in živahne,” je napovedala.

Kolekcija pod nadzorom

Rdeča nit nove kolekcije bo nadzor. “Gre za nadzor v širšem smislu, od tega, koliko nadzora recimo sami dopuščamo prek družabnih omrežij, do družbenega nadzora, ki ga je tudi vedno več,” je pojasnila. Kako se to kaže v njenih silhuetah, bo razkrito prav kmalu.

Od torb do denarnic

Nelizabetine kreacije, ki so namenjene urbanim ženskam, nastajajo kot sestavljanka. “Najprej imam v glavi idejo, kako naj bi bila videti kolekcija, potem pa med ustvarjanjem iščem posamezne koščke in sestavljam celotno zgodbo,” je povedala oblikovalka, ki se podpisuje tudi pod blagovno znamko I-bag, pri kateri nastajajo unikatne torbe. “Iz torb se je potem razvilo še ustvarjanje denarnic s podobami raznih umetniških fotografij, digitalnih ilustracij in grafik, vsaka od njih pa nosi tudi svojo zgodbo, saj sem želela ponuditi nekaj več.”

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.