"V moji hiši dva duhova seksata"

Američanka Dianne Carlisle pravi, da je bila nedavno priča zelo nenavadnemu prizoru. Trdi namreč, da je v svoji hiši na lastne oči videla, kako dva duhova seksata, kar je tudi ujela v fotografski objektiv.
Oglej si celoten članek

"Videti je, kot da seksata. Prepričana sem v to, saj vidite, da ima ona čevlje z visokimi petami," je povedala Dianne, ki pa ni edina, ki je videla ta nenavaden prizor. Temu so bili priča tudi drugi člani njene družine. Njena štiriletna vnukinja je prizor ujela v objektiv, njena hči pa trdi, da je že večkrat videla duh majhne punčke.

In medtem ko se Dianne na račun celotnega dogodka šali, je njena hči resnično prestrašena. Dianne je dodala, da so se ji v zvezi z duhovi že večkrat zgodile neobičajne stvari, zato je njihove prisotnosti že vajena. Nekoč je v ogledalu fotografirala samo sebe z novo frizuro, a na sliki se je pojavil obris še nekoga drugega, čeprav Dianne trdi, da je bila v prostoru sama. Kaj ima o duhovih, ki strašijo po njeni hiši, povedati Dianne, si oglejte v zgornjem videu.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.